Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Anafylactischeshock.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Anafylactischeshock.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Coorrtje

Geschreven op: Dinsdag 26 Juni 2012 om 00:00
Ongepast of beledigend?

Hallo,

Graag wil ik u het volgende voorleggen.

Vorig jaar november heb ik wegens de ziekte van Lyme een ceftriaxon anti biotica infuus gehad.
Binnen 5 minuten kreeg ik enorme jeuk, liep rood aan en gingen mijn longen dichtzitten. Anafylactische shock, accuut adrenaline gekregen. Na 11 uur een tweede shock erachteraan gekregen. Twee dagen op intensive care gelegen.
Ben nooit alergisch geweest voor wat dan ook bij mijn weten.
Nu heb ik sinds een aantal weken regelmatig s''ochtends zodra ik de tuindeur opengooi een opvlammend gevoel en prikkend over mijn hele lijf alsof ik ergens alergisch op reageer. Het voelt alsof er ook een vloeistof door mijn lijf gaat. Mijn gezicht en hals wordt warm en mijn hartslag gaat omhoog.
Het voelt als een beginnende reactie die ik tijdens de shock heb gehad en dan ook in slowmotion die niet doorzet.
Het lijkt erop dat ik op iets in de buitenlucht reageer zoals pollen maar ik lees hier op de site dat een reactie op pollen vrijwel niet voorkomt.
Ik heb op dat moment nog niets gegeten.

Heeft iemand ervaring met een gevoeliger reagerend immunsysteem op andere stoffen nadat diegene al eens een shock heeft ervaren?
Het lijkt net of mijn lijf niet meer normaal weet te reageren.

Hartelijke groet,

Coorrtje

 

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: Jozee op Maandag 18 September 2017 om 13:40 Gek bericht?

Ja Coortje, ik reageer zo op landbouwgif. Nu zelfs dus daning dat als ik er alleen maar langs rijd in de auto jeuk en zwellingen in mijn gezicht krijg.


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)